Je nám líto. U výběrového řízení již skončila doba pro podávání nabídek.
Proč nevidím celé výběrové řízení?
Výběrová řízení jsou určena pro uživatele služby Centrum Přeprav. Nabízíme 2 možnosti, jak se stát uživatelem a získat tak přístup ke kompletním informacím výběrových řízení.
Premium účet
Neomezený přístup k více než 500 výběrovým řízením ročně. Možnost získat Premium účet na 6 nebo 12 měsíců.
Kredity
Nevyužijete-li takové množství výběrových řízení, nabízíme možnsot jednorázových zpřístupnění výběrových řízení pomocí kreditů.
Je nám líto, na Vašem kontě není dostatek kreditů k odemčení výběrového řízení. Je dostupných 0. Potřebný počet kreditů je 5


Číslo výběrového řízení: 1214


Celoroční vytěžování vozidel v EU i mimo ni, turnusy.

Dobrý den,

pro rozšíření našeho vozového parku hledáme další schopné a spolehlivé dopravce.

Co nabízíme: celoroční vytěžování kamionů dle smluvených podmínek především z/do destinací SK/CZ/D/A/I/F/NL/B/CH a dalších zemí EU. Do zemí Rusko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko atd. nejezdíme vůbec, ale nějaká výjimka nastat po dohodě může, dle vybavení vozu.

• Rychlá a jistá úhrada Vašich faktur za přepravu
• Možnost skonta
• Prvotřídní bonita úspěšné firmy
• Mluvíme s Vámi i s řidiči ve Vašem mateřském jazyce
• Dodání potřebné mechanizace/vozidel/návěsů prostřednictvím našeho partnera
• Možnost tankovacích karet AS24*

Požadavky:

1/ tahač + návěs /13,6m -15m/nebo auto + vlek /souprava 120cbm, dle dohodnutých rozměrů/ emisní třídy minimálně EURO5, TAUTLINER, MEGA s HUBDACH a EDSCHA, 20x kurta s dlouhou ráčnou 500dan, 40ks ochranných plastových rohů (velkých černých), minimálně 50ks protiskluzových podložek, funkční celní lanko, neporušená plachta a vozidlo s návěsem/vlekem v celkově výborném stavu. Platné potvrzení o hlučnosti vozidla a všechny potřebné dokumenty /povolení k provozování vozidel v EU i mimo ni od CMR pojištění, EU licenci až po mezinárodní STK. Tankovací karty SHELL, AS24, UTA, DKV – především přizpůsobené k platbě mýtného ve Švýcarsku a jiné. Dále GO BOX, TOLL COLECT, VIA KARTA/TELEPASS, CZ/SK krabička, PL krabička atd.

a/ A-CEDULE: nainstalované označení na vozidlech pro přepravu odpadu.
b/ POVOLENÍ PRO ODPAD: povolení pro přepravu odpadu v Německu dle §53 KrWG.
c/ NĚMECKÉ VNITRO: možnost realizování tuzemských přeprav/vnitra v Německu.

V žádném případě nesmí NEVYBAVENOST VOZIDLA ovlivňovat průběh přepravy!

2/ délka turnusu vozidla je minimálně tři týdny v kuse dle dohody - čím déle, tím lépe. Již při výjezdu auta se hlásí předpokládaný návrat domů - pro efektivnější plánování. Předpokladem je také dobrá spolupráce s Vaším dispečerem, se kterým komunikují naši dispečeři a on následně s Vašimi řidiči a podává našemu dispečinku průběžné informace o vozidlech a jejich aktuálním stavu. Každé ráno do 7h dává report příslušnému dispečerovi naší firmy o pozici vozidel a jejich pracovních cyklech. Např.: 9S0 9898: řidič je ca.300km od vykládky, bude na místě v ca.12h a zbyde mu 5h jízdy a výkon do 21h. Po každém příjezdu a odjezdu z místa určení podává opět informaci.

3/ řidič vzorného chování, upraveného vzhledu v žádném případě nepoškozující svým jednáním jméno naší firmy. Dále musí být vybaven: HELMA, OCHRANNÉ BRÝLE, VESTA, BOTY S OCELOVOU ŠPIČKOU a DLOUHÉ KALHOTY.


Při dodržení výše stanovených podmínek zajistíme:

1/ bezproblémové a stálé vytěžování Vašeho vozidla/flotily během celého roku.
- z/do destinací SK/CZ/D/A/I/F/NL/B/L/CH a dalších zemí EU i mimo ni.

2/ cenu DLE DOHODY na každý najetý /prázdný i plný/Km dle MAP AND GUIDE/GOOGLE MAPS.
- nájezdové Km na první nakládku při přebrání vozu a pak konečný nájezd směr Vaše firma/parkování je ve Vaši režii do 100Km, pak každý další Km je placen stanovenou sazbou.

Dále platíme TUNELY, TRAJEKTY, ŠVÝCARSKÉ MÝTNÉ v celkové výši najetých Km ve Švýcarsku pro emisní třídu EURO5 dle našich předem stanovených požadavků a potřebné transitní papíry.


Lhůta pro podávání nabídek:30. 9. 2014
Doba trvání kontraktu:celoročně
Bližší informace na:skryto
Nabídky volat/zasílíat na:skryto


Firma

Kontaktní pdaje jsou skryty

Přihlašte se prosím do svého účtu.


Jak získat účet:

Začněte registrací, čímž získáte účet ZDARMA. Premium účet je poté možné objednat po kliknutí na odkaz Aktivovat v uživatelském rozhraní (po přihlášení v sekci Objednat).


 
 

 






Centrum přeprav - poptávkový systémCentrum přeprav
Specializovaný poptávkový systém

www.centrum-preprav.cz